Skip to content Työnantajapalvelut - Kansainvälinen rekrytointi - International House Helsinki

Työnantajille

Tuemme organisaatiotasi koko kansainvälisen rekrytointiprosessin ajan ja tarjoamme neuvontaa sekä kansainväliseen rekrytointiin että kansainvälisiin työntekijöihin liittyvissä kysymyksissä. Työnantajapalvelumme ovat täällä sinua varten!

IHH Työnantajapalvelut

 1. Aloita kansainvälinen rekrytointi

  Työnantajapalveluistamme saat apua rekrytointiin ulkomailta. Ohjaamme ja neuvomme kansainvälisen työntekijän rekrytointiprosessin kaikissa vaiheissa.

   

 2. Löydä kansainvälinen työntekijä

  Jos haluat aloittaa rekrytoinnin ulkomailta, voimme auttaa sinua tutustumaan kansainvälisiin rekrytointimahdollisuuksiin ja löytämään sopivia kansainvälisiä työntekijöitä paikallisista hakijapooleista.

   

 3. Työperusteinen maahanmuutto ja oleskeluluvat

  Kun olet löytänyt sopivan työntekijän ulkomailta, hänen on aloitettava maahanmuuttoprosessi ja selvitettävä, minkälaisen työperusteisen oleskeluluvan EU:n/ETA:n ulkopuolisen maan kansalainen tarvitsee.

   

 4. Työnteko-oikeus ja työnantajan velvollisuudet

  Jotta tuleva työntekijäsi voi aloittaa työskentelyn Suomessa, hänellä on oltava työnteko-oikeus. Myös sinulla on tiettyjä velvollisuuksia kansainvälisen työntekijän työnantajana.

   

 5. Asettautuminen

  IHH Henkilöasiakaspalvelut palvelee asiakkaita ennen pääkaupunkiseudulle muuttamista ja sen jälkeen.

  IHH Kansainvälinen rekrytointi auttaa uutta työntekijääsi asettautumaan uuteen työyhteisöön, oppimaan suomea tai ruotsia ja tutustumaan mukana muuttaville perheenjäsenille tarjottavaan tukeen.

   

 6. Rahoitusvaihtoehdot

  Organisaatiosi voi saada taloudellista tukea kansainvälisen rekrytointiprosessin eri vaiheissa usealla tavalla.

   

Ota yhteyttä IHH Työnantajapalveluihin

IHH Kansainvälinen rekrytointi

Jos haluat tietää lisää kansainvälisten työntekijöiden löytämisestä, rahoitusvaihtoehdoista ja kansainvälisten työntekijöiden asettautumisen tukemisesta, ota meihin yhteyttä.

+358 295 016760 IHH Kansainvälinen rekrytointi - tietosuojaseloste

Maanantai - perjantai 9.00 - 15.00

IHH Työnantajaneuvonta

Jos sinulla on kysyttävää työperusteisesta maahanmuutosta ja oleskeluluvista, kansainvälisten työntekijöiden työnteko-oikeudesta ja kansainvälisten työntekijöiden työnantajan velvollisuuksista, ota meihin yhteyttä.

+358 40 922 5126

-

Hyödyllisiä linkkejä