Skip to content Meistä - International House Helsinki

Meistä

Mikä on International House Helsinki? 

 

IHH henkilöasiakkaille 

Jos harkitset Suomeen muuttamista ja mietit, millaista elämä pääkaupunkiseudulla olisi, tutustu IHH:n ennakkovaiheen neuvontapalveluihin. Saat tietoa elämästä pääkaupunkiseudulla ja ohjeita siitä, mitä sinun tulee tehdä ennen ja jälkeen saapumistasi. Voit myös saada henkilökohtaista neuvontaa muuttoon liittyvissä kysymyksissäsi.  

Voidaksesi asua ja työskennellä Suomessa sinun tulee huolehtia muutamista hallinnollisista viranomaisasioista, kuten henkilötunnuksen hakemisesta sekä kotikunnan rekisteröinnistä. Voit saada lisätietoa ja neuvontaa näistä asioista ja hoitaa ne IHH:n viranomaispalveluissa. Suunnittele etukäteen vierailusi IHH:n palvelupisteessä ja tee ajanvaraukset useisiin saman katon alla sijaitseviin viranomaispalveluihin. 

Jos olet jo pääkaupunkiseudulla ja haluaisit saada yleistä neuvontaa pääkaupunkiseudulla elämisestä ja työskentelystä, ole yhteydessä IHH:n neuvonta- ja tukipalveluihin.  Saat neuvontaa ja tukea monista alueelle asettautumista helpottavista aiheista, kuten työnhausta tai opiskeluvaihtoehdoista. 

 

IHH työnantajille 

IHH auttaa myös pääkaupunkiseudun työnantajia kansainvälisessä rekrytoinnissa ja kansainvälisiin työntekijöihin liittyvissä kysymyksissä. IHH:n kansainvälisen rekrytoinnin palveluista saat neuvoja kansainvälisten työntekijöiden löytämiseen, työnantajille tarkoitettuihin rahoitusvaihtoehtoihin ja kansainvälisille työntekijöille tarkoitettuihin asettautumisen tukipalveluihin. Tarjoamme myös neuvonta- ja tukipalveluita yrityksille ja työnantajille koskien työperusteista maahanmuuttoa, työnteko-oikeutta ja työnantajan velvollisuuksia, ja paljon muuta.  

 

IHH:n palveluntuottajat 

International House Helsinki on palvelupiste, jossa palveluita yhdessä tarjoavat Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit, Digi- ja väestötietovirasto (DVV), Verohallinto (Vero), Kansaneläkelaitos (Kela), Maahanmuuttovirasto (Migri), Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto), Helsingin seudun kauppakamari, Eläketurvakeskus (ETK) sekä Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö (SAK). International House Helsinki on osa Suomen valtion Talent Boost -toimenpideohjelmaa, jota rahoittaa työ- ja elinkeinoministeriö. 

Löydät meidät

Lintulahdenkuja 2 D (2. kerros) 00530 Helsinki
Näytä osoite kartalla

Maanantai – perjantai 9.00 – 16.00

Palvelujen aukioloajat

Tarkista eri palvelujen poikkeusaukioloajat palvelusivuilta

Ota yhteyttä

Yleisneuvonta

Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit tarjoavat yleisneuvontaa ja opastusta International House Helsingissä.

+358 9 310 111 11 Helsinki-info

Maanantai – torstai 09.00 - 16.00

Perjantai 10.00 - 15.00

Ota yhteyttä IHH Työnantajapalveluihin

IHH Kansainvälinen rekrytointi

Jos haluat tietää lisää kansainvälisten työntekijöiden löytämisestä, rahoitusvaihtoehdoista ja kansainvälisten työntekijöiden asettautumisen tukemisesta, ota meihin yhteyttä.

+358 29 501 6760 IHH Kansainvälinen rekrytointi - tietosuojaseloste

Maanantai - perjantai 09.00 - 12.00

IHH Työnantajaneuvonta

Jos sinulla on kysyttävää työperusteisesta maahanmuutosta ja oleskeluluvista, kansainvälisten työntekijöiden työnteko-oikeudesta ja kansainvälisten työntekijöiden työnantajan velvollisuuksista, ota meihin yhteyttä.

+358 922 860 019

Muut tiedustelut

Yhteystiedot medialle ja sidosryhmille

International House Helsinkiä koskevat toiminta- ja lisätiedustelut.

+358 40 5423051

Yhteistyöorganisaatiot

;