Skip to content Home - International House Helsinki

International House Helsinki

International House Helsinki tarjoaa laajan valikoiman viranomais- ja neuvontapalveluita ulkomailta pääkaupunkiseudulle muuttaneiden tarpeisiin. Tarjoamme myös ilmaista neuvontaa työnantajille ja organisaatioille kansainväliseen työvoimaan liittyvissä kysymyksissä.

Henkilöasiakaspalvelut

Palvelut

International House Helsinki (IHH) tarjoaa laajan valikoiman viranomais- ja neuvontapalveluita ulkomailta muuttaneiden pääkaupunkiseudulle asettautumisen tueksi.

Neuvonta- ja tukipalvelut

International House Helsinki tarjoaa neuvontaa ja tukea valmistautuessasi muuttoon sekä asettautuessasi pääkaupunkiseudulle.

Oppaita ja lisätietoa

International House Helsingistä löydät erilaisia oppaita ja muita tietolähteitä ulkomailta pääkaupunkiseudulle muuttaneiden asettautumisen tueksi.

IHH Työnantajapalvelut

IHH Kansainvälinen rekrytointi

IHH Kansainvälinen rekrytointi auttaa sinua kansainvälisten työntekijöiden löytämisessä, antaa tietoa työntekijäsi ja hänen perheenjäsentensä asettautumisesta tukevista palveluista sekä esittelee erilaisia rahoitusvaihtoehtoja organisaatiosi tueksi.

IHH Työnantajaneuvonta

IHH Työnantajaneuvonta tarjoaa organisaatiollesi tukea ja neuvontaa työperusteisesta maahanmuutosta ja oleskeluluvista, työntekijäsi työnteko-oikeudesta sekä velvollisuuksistasi kansainvälisen työntekijän työnantajana.

Henkilöasiakaspalvelut

International House Helsingin yhteystiedot

Helsinki-info

+358 9 310 111 11 Neuvonta

Maanantai−torstai 9.00 - 16.00

Perjantai 10.00 - 15.00

IHH Työnantajapalvelut

IHH Kansainvälinen rekrytointi

Ole meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla, kun haluat lisää tietoa kansainvälisten työntekijöiden löytämisestä, rahoitusvaihtoehdoista sekä kansainvälisten työntekijöiden asettautumisen tukemisesta.

ihhrekryhelppi@te-toimisto.fi IHH Kansainvälinen rekrytointi - tietosuojaseloste

Maanantai - perjantai 9.00 - 15.00

IHH Työnantajaneuvonta

Ole meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla, kun haluat lisätietoa työperusteisesta maahanmuutosta ja oleskeluluvista, työntekijäsi työnteko-oikeudesta sekä velvollisuuksistasi kansainvälisen työntekijän työnantajana.

+358 40 922 5126