Skip to content Home - International House Helsinki

International House Helsinki

International House Helsinki tarjoaa laajan valikoiman viranomais- ja neuvontapalveluita ulkomailta pääkaupunkiseudulle muuttaneiden tarpeisiin. Tarjoamme myös ilmaista neuvontaa työnantajille ja organisaatioille kansainväliseen työvoimaan liittyvissä kysymyksissä.

IHH Henkilöasiakaspalvelut

Ennakkovaiheen neuvontapalvelut

Harkitsetko pääkaupunkiseudulle muuttamista? International House Helsingin ennakkovaiheen neuvontapalvelut auttavat sinua valmistautumaan muuttoosi ja aloittamaan elämäsi pääkaupunkiseudulla.

Viranomaispalvelut

International House Helsingin viranomaispalveluissa voit hoitaa monia tarvittavia viranomaisasioita kuten rekisteröidä EU-kansalaisen oleskeluoikeuden tai hakea suomalaista henkilötunnusta ja verokorttia.

Neuvonta- ja tukipalvelut

International House Helsinki tarjoaa neuvontaa ja erilaisia tukipalveluita pääkaupunkiseudulla elämiseen liittyen, kuten ohjausta työnhakuun, tietoa työntekijöiden oikeuksista ja tukea kansainvälisille puolisoille.

Oppaita ja lisätietoa

International House Helsingistä löydät erilaisia oppaita ja muita tietolähteitä ulkomailta pääkaupunkiseudulle muuttaneiden asettautumisen tueksi.

IHH Työnantajapalvelut

IHH Kansainvälinen rekrytointi

IHH Kansainvälinen rekrytointi auttaa sinua kansainvälisten työntekijöiden löytämisessä, antaa tietoa työntekijäsi ja hänen perheenjäsentensä asettautumisesta tukevista palveluista sekä esittelee erilaisia rahoitusvaihtoehtoja organisaatiosi tueksi.

IHH Työnantajaneuvonta

IHH Työnantajaneuvonta tarjoaa organisaatiollesi tukea ja neuvontaa työperusteisesta maahanmuutosta ja oleskeluluvista, työntekijäsi työnteko-oikeudesta sekä velvollisuuksistasi kansainvälisen työntekijän työnantajana.

IHH Henkilöasiakaspalvelut

International House Helsingin yhteystiedot

Yleisneuvonta

+358 9 310 111 11 Neuvonta

Maanantai−torstai 9.00 - 16.00

Perjantai 10.00 - 15.00

IHH Työnantajapalvelut

IHH Kansainvälinen rekrytointi

Ole meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla, kun haluat lisää tietoa kansainvälisten työntekijöiden löytämisestä, rahoitusvaihtoehdoista sekä kansainvälisten työntekijöiden asettautumisen tukemisesta.

ihhrekryhelppi@te-toimisto.fi IHH Kansainvälinen rekrytointi - tietosuojaseloste

Maanantai–perjantai 9.00 - 12.00

IHH Työnantajaneuvonta

Ole meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla, kun haluat lisätietoa työperusteisesta maahanmuutosta ja oleskeluluvista, työntekijäsi työnteko-oikeudesta sekä velvollisuuksistasi kansainvälisen työntekijän työnantajana.

+358 922 860 019