Skip to content Löydä kansainvälinen työntekijä - International House Helsinki

Löydä kansainvälinen työntekijä

Rekrytoimalla kansainvälisesti voit tuoda organisaatiollesi kilpailuetua ja löytää tarpeisiisi parhaiten sopivan hakijan. IHH Kansainvälinen rekrytointi tukee sinua koko prosessin ajan. Autamme sinua tehostamaan työntekijähakua paikallisista hakijapooleista ja laajentamaan hakua myös ulkomaille. Lisäksi saat meiltä tietoa taloudellisista tuista kansainväliseen rekrytointiin.

 

Rekrytointi ulkomailta

IHH Kansainvälisen rekrytoinnin maksuttomien palvelujen avulla laajennat työntekijähakusi sujuvasti kotimaasta Eurooppaan. Toimimme osana Euroopan laajuista EURES-työnvälitysverkostoa, johon kuuluu yli tuhat asiantuntijaa eri puolilla Eurooppaa. Me autamme sinua rekrytoinnin suunnittelussa, toteutuksessa, sopivan kohdemaan valinnassa, työpaikkailmoituksen laatimisessa ja markkinoinnissa. Euroopan laajuisen rekrytointituen lisäksi tarjoamme neuvontaa, kun haluat laajentaa rekrytointiasi EU-/ETA-alueen ulkopuolelle.

EURES-työpaikkaportaalissa voit luoda työnantajatilin ja etsiä itse työnhakijoita kriteeriesi perusteella. Avullamme osallistut myös rekrytointitapahtumiin ulkomailla ja verkossa. Esimerkiksi suositut European Job Day -verkkotapahtumamme tuo helposti yhteen työnantajat ja kansainväliset työnhakijat. Tapahtumissa saat kansainvälistä näkyvyyttä organisaatiollesi ja avoimille työpaikoillesi sekä tapaat laajasti työnhakijoita eri aloilta.

Organisaatiosi voi saada taloudellista tukea ulkomailta rekrytointiin ja kansainvälisten työntekijöiden palkkaamiseen: Kansainvälisten rekrytointien taloudellinen tuki.

 

Paikalliset hakijapoolit

Myös pääkaupunkiseudun paikallisista hakijapooleista on mahdollista löytää työvoimaa, jolla on kansainvälinen tausta. Korkeakouluissa eri puolilla Suomea opiskelee tuhansia kansainvälisiä opiskelijoita, ja pääkaupunkiseudulla asuu runsaasti päteviä kansainvälisiä työnhakijoita.

Olemme tukenasi myös silloin, kun haluat kartoittaa työntekijöitä paikallisista verkostoista. Autamme sinua työpaikkailmoituksen laatimisessa, paikan markkinoinnissa, sopivien kandidaattien etsimisessä sekä työntekijöiden kouluttamiseen liittyvissä kysymyksissä tarpeittesi mukaisesti.

TE-live-lähetyksen avulla markkinoit tehokkaasti avoimia työpaikkojasi. Rekrytointilähetyksessä pääset esittelemään organisaatiotasi, kertomaan avoimista työtehtävistä ja vastaamaan suorassa lähetyksessä hakijoiden kysymyksiin. Englanninkielisellä lähetyksellä tavoitat hakijat kotimaan lisäksi myös ulkomailta.

Tutustu paikallisen palkkaamisen taloudellisen tuen vaihtoehtoihin: Taloudellinen tuki paikalliseen rekrytointiin.

Yhteystiedot

IHH Kansainvälinen rekrytointi

Kun kaipaat apua kansainvälisten työntekijöiden löytämiseen, ota meihin yhteyttä (puhelimitse tai sähköpostitse).

+358 295 016760 IHH Kansainvälinen rekrytointi - tietosuojaseloste

Maanantai–perjantai 9.00 - 12.00