Skip to content Työllisyysneuvonta ja työnhakijaksi ilmoittautuminen - International House Helsinki

Työllisyysneuvonta ja työnhakijaksi ilmoittautuminen

Vieraile TE-toimiston palvelupisteessä International House Helsingissä ilmoittautuaksesi työnhakijaksi. Palvelupisteessä saat myös yleistä työllisyysneuvontaa ja ohjeita TE-toimiston verkkopalvelun käyttämiseen.

Huomaathan, että jos et ole EU-/ETA-maan tai Sveitsin kansalainen, täytyy sinulla olla voimassa oleva oleskelulupa, jotta voit ilmoittautua työnhakijaksi.

 

Kuinka asioin TE-toimiston palvelupisteessä IHH:ssa?

1) Voit asioida ilman ajanvarausta TE-toimiston palvelupisteessä IHH:ssa.

2) Jotta käyntisi International House Helsingissä sujuisi nopeammin ja helpommin, voit täyttää lomakkeen työnhakijaksi ilmoittautumisesta etukäteen verkossa (saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi). Lomake ei vaadi verkkopankkitunnuksia tai muita vahvoja tunnistusmenetelmiä.

 

Tärkeää HUOMATA Työnhakijaksi ilmoittautuminen -lomaketta täyttäessäsi:

  • Koska lomake ei vaadi sähköistä tunnistautumista, henkilöllisyys tulee vahvistaa erikseen. Voit tehdä sen käymällä TE-toimiston palvelupisteessä IHH:ssa tai TE-toimiston muussa palvelupisteessä. Otathan mukaasi passin tai muun voimassa olevan henkilötodistuksen ja oleskeluluvan.
  • Suosittelemme, että täytät lomakkeen vasta saavuttuasi Suomeen ja aikaisintaan 14 päivää ennen suunniteltua käyntiäsi International House Helsingissä tai muussa TE-toimiston palvelupisteessä.
  • Täytä lomake huolellisesti ja huomioi, että työttömyyskorvauksen saaminen edellyttää kokopäivätyön hakemista.
  • Kun täytät verkkolomaketta, valitse lomakkeen listauksesta TE-toimistoksi Uudenmaan TE-toimisto.
  • Varmista, että saat sähköpostivahvistuksen, kun olet lähettänyt lomakkeen!

Voit myös täyttää lomakkeen paperisena International House Helsingissä, jos et pysty täyttämään sähköistä lomaketta tai tarvitset apua sen täyttämisessä. TE-toimiston palvelupisteen henkilökunta auttaa sinua mielellään työnhakijaksi ilmoittautumisessa.

Kun olet ilmoittautunut työnhakijaksi, saat oman työntekijän TE-toimistoon tai kotikuntasi työllisyyspalveluihin. He ottavat sinuun yhteyttä pian ilmoittautumisen jälkeen sopiakseen kanssasi tapaamisesta.

Lisätietoja ja muita vaihtoehtoja työnhakijaksi ilmoittautumiseen

TE-toimiston palvelupisteessä International House Helsingissä voit asioida ilman ajanvarausta.

Yhteystiedot

Voit ottaa yhteyttä TE-toimistoon myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ihh@te-toimisto.fi. (Ethän liitä arkaluonteisia tai luottamuksellisia tietoja ensimmäiseen sähköpostiviestiisi).

Aukioloajat: maanantai–perjantai klo 9.00–12.00 ja 13.00–16.00.