Skip to content Verokortti ja neuvonta kansainvälisestä henkilöverotuksesta - International House Helsinki

Verokortti ja neuvonta kansainvälisestä henkilöverotuksesta

Jos olet töissä ja saat palkkaa tai olet yrittäjä, tarvitset suomalaisen verokortin.

International House Helsingissä voit hakea verokorttia vierailemalla Verohallinnon palvelupisteessä. Samasta palvelupisteestä saat myös lisätietoa yksityishenkilöiden verotuksesta Suomessa.

Huomaathan, että sinulla pitää olla suomalainen henkilötunnus, jotta voit saada verokortin. Henkilötunnuksen saat Digi- ja väestötietovirastosta tai käymällä Pääkaupunkiseudun verotoimistossa osoitteessa Hämeentie 15.

 

Kuinka asioin Verohallinnon palvelupisteessä IHH:ssa?

1) Verohallinto palvelee International House Helsingissä asiakkaita ainoastaan ajanvarauksella.  Varaa aika tai soita +358 29 497 050.

2) Otathan seuraavat asiakirjat mukaan asiointikäyntiä varten:

Arvioi lisäksi vuositulosi, mukaan lukien palkkatulot sekä mahdolliset luontoisetuudet, lomapalkat, bonukset, jne. Tarvitset verokortin myös, jos saat Kelalta veronalaisia etuuksia.

Huomioithan, että jos työskentelet rakennus- tai laivanrakennusalalla, sinun tulee käydä Pääkaupunkiseudun verotoimistossa osoitteessa Hämeentie 15 hakemassa veronumeroa ja verokorttia. Voit varata ajan tai käydä Pääkaupunkiseudun verotoimistossa ilman ajanvarausta. Yli viiden hengen ryhmien on varattava aika. Edellä luetellut asiakirjavaatimukset koskevat myös käyntiä Pääkaupunkiseudun verotoimistossa.

Yhteystiedot

Voit varata asiointiajan International House Helsingin Verohallinnon palvelupisteeseen ja Pääkaupunkiseudun verotoimistoon OmaVerossa (vaatii sähköisen tunnistautumisen) tai puhelimitse +358 29 497 050.

Aukioloajat: maanantai–perjantai klo 9–16.