Verohallinnon palvelupisteellä International House Helsingissä vieraillaan helmikuun alusta lähtien ilman ajanvarausta kevään 2024 ajan.

International House Helsingissä (IHH) on Verohallinnon palvelupiste, mistä voi hakea verokorttia ja saa tietoa yksityishenkilöiden verotuksesta Suomessa. Verohallinnon palvelupiste IHH:ssa on aiemmin toiminut ajanvarauksella, mutta helmikuun alusta lähtien palvelupisteellä voi vierailla ilman ajanvarausta. Tämän ansiosta voit hakea verokorttia samalla, kun hoidat muita viranomaisasioita IHH:ssa.

Verohallinnon palvelupiste IHH:ssa on jatkossa auki arkipäivisin maanantaista perjantaihin kello 9–12 ja palvelupisteellä asioidaan jonotusperiaatteella.

Toinen IHH:n lähellä sijaitseva Verohallinnon palvelupiste, joka on avoinna arkisin kello 9–16, on osoitteessa Hämeentie 15. Kansainväliseen tuloverotukseen liittyvissä asioissa saa jatkossa neuvoa Verohallinnon puhelinpalvelusta numerosta 029 497 024 (lue lisää).

IHH:n Verohallinnon palvelupisteellä vieraillaan ilman ajanvarausta 1.2. alkaen.

Lue verkkosivultamme lisää Verohallinnon palveluista IHH:ssa. Tiedot palvelun käytöstä päivitetään sivulle 30.1. kello 16.00.