Maahanmuuttoyksikön yrityskoordinaattorit tukenasi

Helsingin kaupungin maahanmuuttoyksikössä työskentelevät yrityskoordinaattorit ovat merkittävä apu työnantajille, jotka haluavat palkata kansainvälisiä osaajia. Heidän tehtävänään on tukea työnantajia rekrytoimisen riskien ja haasteiden keventämisessä.

Yrityskoordinaattorit järjestävät tapahtumia, joissa työnantajat voivat tutustua potentiaalisiin työntekijöihin, ja kansainväliset osaajat voivat verkostoitua työnantajien ja yritysten kanssa. Nämä tapahtumat tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden osaajille osoittaa taitonsa ja vahvistaa kontaktejaan, samalla kun työnantajat voivat löytää heille sopivia työntekijöitä.

Yrityskoordinaattorit toimivat myös ikään kuin työnantajien äänitorvena kaupunkiorganisaatiossa, ja he pyrkivät jatkuvasti kehittämään palveluita ja tukimuotoja, jotka auttavat yrityksiä rekrytoinnissa. Heidän osaajapoolinsa tarjoaa kätevän tavan, jolla työnantajat voivat tiedustella sopivia ja heidän tarpeitaan vastaavia työntekijöitä.

Tämän kaiken ansiosta Helsingin kaupungin maahanmuuttoyksikön yrityskoordinaattorit rakentavat kestävän sillan kansainvälisten osaajien ja työnantajien välille. He edistävät monimuotoisuutta ja auttavat yrityksiä hyödyntämään kansainvälisen osaamisen tarjoamia mahdollisuuksia. Yrityskoordinaattoreiden ammattitaito ja omistautuneisuus ovat merkittävässä roolissa Helsingin kaupungin houkuttelevuuden ja kilpailukyvyn kasvattamisessa kansainvälisillä markkinoilla.

Lisätietoa yrityskoordinaattoreiden palveluista Helsingin kaupungin sivuilta. 

Hanne Suomalainen,

hanne.suomalainen@hel.fi

0405085314

Laura Hakola,

laura.hakola@hel.fi

0404848690