Skip to content Newcomer information session -infotilaisuus - International House Helsinki

Newcomer information session -infotilaisuus

International House Helsingin järjestämät Newcomer information session -infotilaisuudet tarjoavat kattavasti tietoa pääkaupunkiseudulle asettautumisesi tueksi. Infotilaisuudet järjestetään englanniksi.
Ajankohta 14:30 - 17:00 ti, 28 helmi 2023
Paikka Verkossa

Tarkemmat tiedot

Seuraava Newcomer information session -infotilaisuus järjestetään 28.2.2023 klo 14.30–17.00

Oletko kiinnostunut muuttamaan Helsinkiin tai pääkaupunkiseudulle? Tai oletko muuttamassa tai juuri muuttanut tänne?

International House Helsingin järjestämät Newcomer information session -infotilaisuudet tarjoavat kattavasti tietoa pääkaupunkiseudulle asettautumisesi tueksi. Infotilaisuudet järjestetään englanniksi.

Jokaisessa Newcomer information session -infotilaisuudessa käydään läpi asiat, joihin on kiinnitettävä huomiota ja joista on huolehdittava ennen Suomeen saapumista ja saapumisen jälkeen. Infotilaisuuksissa käsitellään myös asumista, Helsingin päivähoito- ja kouluvaihtoehtoja ja mukana muuttaville puolisoille tarjolla olevaa tukea. Näiden lisäksi infotilaisuudessa esitellään yrittäjyyttä pääkaupunkiseudulla.

Seuraava infotilaisuus pidetään 28.2.2023 klo 14.30–17.00.

Infotilaisuudessa esittäytyvät:

Olet tervetullut osallistumaan koko infotilaisuuteen tai osioon, joka on sinulle soveltuvin. Lue lisää Newcomer information session -infotilaisuuksissa käsiteltävistä aiheista (englanniksi).

Ilmoittaudu 28.2.2023 järjestettävään Newcomer information session -infotilaisuuteen (englanniksi)Kun olet rekisteröinyt osallistumisesi tapahtumaan, saat sähköpostilla lisäohjeita siitä, kuinka pääset liittymään tilaisuuteen.

Mikäli et pysty osallistumaan helmikuun tilaisuuteen, voit osallistua myös muihin vuoden 2023 aikana pidettäviin infotilaisuuksiin. Pidätämme oikeuden muutoksiin tulevista tapahtumista.

Ilmoittautumiset tuleviin Newcomer information session -infotilaisuuksiin:

31.3.2023 klo 9.00–11.30

10.5.2023 klo 12.00-14.30

Huomioithan, että Newcomer information session -tilaisuudet on suunnattu kansainvälisille henkilöille, jotka suunnittelevat muuttoa tai ovat hiljattain muuttaneet pääkaupunkiseudulle työn perässä tai perhesiteen perusteella.

 

Haluaisitko saada lisää tietoa pääkaupunkiseudulla elämisestä ja asumisesta? Tutustu International House Helsingin opasmateriaaleihin!

The Newcomer’s Guide (englanniksi)

Housing in Helsinki: A newcomer’s guide to finding a home in the capital (englanniksi)

Guide to early childhood education and care (englanniksi)

Newcomer information session -infotilaisuus