Skip to content Apua monikielisen työyhteisön haasteisiin -webinaari 15.4.2024 - International House Helsinki

Apua monikielisen työyhteisön haasteisiin -webinaari 15.4.2024

Ajankohta 09:00 - 10:00 ma, 15 huhti 2024
Paikka Verkossa

Tarkemmat tiedot

Vauhtia kansainväliseen rekrytointiin -webinaarisarjan osa 4: Apua monikielisen työyhteisön haasteisiin

Webinaarisarjan neljännessä osassa syvennytään kansainvälistyvien yritysten kohtaamiin kielihaasteisiin sekä siihen, minkälaista apua näihin haasteisiin on saatavilla.

Webinaarissa esitellään Kielibuusti, joka on kieliratkaisuja työyhteisön kielellisiin haasteisiin tarjoava palveluntarjoaja (kielibuusti.fi). Kielibuustin maksuttomien työkalujen ja mallien avulla yritykset ja organisaatiot voivat muun muassa edistää suomen ja englannin rinnakkaiskäyttöä ja tukea kansainvälisten työntekijöiden suomen kielen oppimista.

Lisäksi webinaarissa kuullaan, minkälaista tukea Työpaikkasuomi-palvelu voi tarjota monikielisen työyhteisön kielihaasteisiin sekä Valmet Oyj:n kokemuksia Työpaikkasuomen kielikoulutuksesta. Työpaikkasuomi-koulutus soveltuu sekä pienten, keskisuurten että suurten yritysten tarpeisiin ja räätälöidään yrityksen ja koulutettavien tarpeiden mukaan.

Webinaarin ohjelma

  • Tilaisuuden avaus
    Johanna Larsson, Helsingin seudun kauppakamari
  • Kielibuustista työkaluja kansainvälistyville yrityksille
    Johanna Komppa, Helsingin yliopisto
  • Työpaikkasuomi-palvelu ja Valmetin kokemuksia kielikoulutuksista
    Eija Immonen, Uudenmaan TE-toimisto ja Tiina Pantelakis, Valmet Oyj
  • Tilaisuuden lopetus

Ilmoittaudu webinaariin

Vauhtia kansainväliseen rekrytointiin -webinaarisarja

Vauhtia kansainväliseen rekrytointiin -webinaarisarjassa syvennytään kansainvälisten työntekijöiden palkkaamiseen ja työperusteisiin oleskelulupiin, pankkipalveluihin sekä yritysten kokemuksiin maksuttomien palvelujen tuesta kansainvälisessä rekrytoinnissa. Webinaarisarja on suunnattu työnantajille ja yrityksille.

Webinaarisarja tuotetaan osana Talent Helsinki -hanketta. Hanke saa valtionavustusrahoitusta Talent Boost -toimenpideohjelman Talent Hub -toiminnan edistämiseen.

Apua monikielisen työyhteisön haasteisiin -webinaari 15.4.2024